VOLVO MAGAZIN

Sve naše priče započinju s Vama

Volvo magazin nezaboravno je putovanje od prve do zadnje stranice, koje Vam pruža novi pogled na svijet i život. U njemu predstavljamo inspirativna mjesta, važne vijesti, Volvo modele i zanimljive priče ljudi. Dobrodošli u avanturu koju pišemo zajedno s Vama.

Sommar magazin 2019
Ljeto 2019
Sommar magazin 2019
U ljetnom izdanju iznova donosimo atraktivno štivo. Osvrnuli smo se na postignuća iz prošlosti, ali donosimo i nove obzore: pišemo o ljepoti praznog prostora kako je vide dizajneri automobila, klasici skandinavskog dizajna, prvom hrvatskom otoku bez plastike, radu i odricanju proslavljene braće Sinković, konfiguratoru koji vam pomaže oblikovati Volvo u vašem stilu i još o mnogočemu.
Sommar magazin 2018
Ljeto 2018
Sommar magazin 2018
Što donosimo u ljetnom izdanju?
Predstavljamo Vam bakterijske cipele, paukovu svilu, farme u brodskim kontejnerima i švedsku Visoku obalu. Pišemo o strašnom onečišćenju oceana te Vas pozivamo da u sklopu Adria Plastic Challengea, u kojem Volvo sudjeluje kao partner, zajedno s nama pokušate zaustaviti „plastičnu plimu“. Naravno, govorimo i o iznimnim Volvo modelima!
Vinter magazin 2017/2018
Zima 2017/2018
Vinter magazin 2017/2018
U zimskom broju vodimo vas kroz nevjerojatnu povijest Volvo Ocean Racea, ultimativne jedriličarske utrke. Predstavljamo Vam koncept održivih putovanja koja osim što šire Vaše vidike, iste čuvaju i za sljedeće naraštaje te Vas upoznajemo sa strastvenim ljudima iza kulisa Volvo Carsa.
Sommar magazin 2017
Ljeto 2017
Sommar magazin 2017
U ovom ljetnom izdanju s Gibonnijem razgovaramo o pogledima na život, karijeru i vožnju. Predstavljamo stručnjake koji u Volvu osiguravaju "pravi zvuk"i ispitujemo kako će autonomna vožnja utjecati na budućnost mobilnosti.
Vinter magazin 2016/2017
Zima 2016/2017
Vinter magazin 2016/2017
U ovom broju smo sreću odlučili potražiti na Islandu, s iznimnim Volvom XC90, kojega također posebno predstavljamo. Istražujemo inteligentne gradove koji integriraju informacijske i komunikacijske tehnologije u svoj svakodnevni život i predviđamo kako bi se Volvo uklopio u taj novi svijet.
Sommar magazin 2016
Ljeto 2016
Sommar magazin 2016
Upoznajte Gotland, švedski otok koji je godinama privlačio umjetnike, autore, političare i filmaše koji su bili u potrazi za inspiracijom i kreativnom energijom. Predstavljamo Volvo made by Zlatan Ibrahimović.

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se