Novosti

Volvo Cars uvodi mjere za ublažavanje posljedica pojave koronavirusa

Pandemija koronavirusa negativno utječe na tvrtku Volvo Cars na različite načine, između ostalog, slabljenjem tržišta, rizikom od smetnji u proizvodnji i teškoćama povezanim s radom zaposlenika.

Više

Zašto su Volvo automobili sigurni za svako tijelo, muško i žensko

U tvrtki Volvo Cars, različitost i uključenost ključan su dio kulture tvrtke. Ove vrijednosti dijele se diljem tvrtke i prožimaju sve što ona radi. Uspjeh tvrtke Volvo Cars izgrađen je na snazi i otkrićima stečenim iz različitih pozadina, perspektiva i iskustava.

Više

Tvrtka Volvo Cars predstavlja obnovljene modele S90 i V90 te blage hibridne pogone u svim serijama modela

Tvrtka Volvo Cars danas predstavlja osvježene inačice limuzine S90 i karavana V90/V90 Cross Country s uglađenim oblikom vanjštine i posve novim vrhunskim audiosustavom Bowers & Wilkins.

Više

Velika rana potražnja kupaca za potpuno električnim Volvom XC40 Recharge P8 AWD

Volvo Cars je na odabranim tržištima službeno otvorio narudžbe za XC40 Recharge P8 AWD, prvi potpuno električni automobil tvrtke temeljen na uspješnom SUV-u XC40.

Više

Uspjeh SUV vozila donosi Volvu šesti uzastopni rekord prodaje i više od 700.000 prodanih vozila

Volvo Cars postavio je novi, šesti uzastopni svjetski rekord prodaje u 2019. godini, čime je prvi puta u svojoj 93-godišnjoj povijesti srušio prodaju od 700.000 vozila. Tvrtka je zabilježila prodaju od 705.452 vozila u 2019. godini, odnosno povećanje za 9,8 posto u odnosu na 2018. godinu, što je uvelike nadmašilo rast na cjelokupnom tržištu u svim regijama.

Više

Volvo Cars radikalno smanjuje emisije ugljičnog dioksida u okviru novog ambicioznog klimatskog plana

Volvo Cars je predstavio jedan od najambicioznijih planova u automobilskoj industriji, čiji je cilj smanjiti svoj ugljični otisak po automobilu za 40 posto između 2018. i 2025. godine. Ovo je prvi opipljiv korak vezan uz ambicije tvrtke Volvo Cars da do 2040. godine postane klimatski neutralna tvrtka.

Više

Volvo Cars se priključuje revolucionarnome paneuropskom pilotskom projektu razmjene sigurnosnih podataka

Volvo Cars udružuje snage s ostalim proizvođačima vozila, pružateljima usluga i zemljama u revolucionarnome paneuropskom pilotskom projektu razmjene podataka iz prometne sigurnosti koji obuhvaćaju automobile i infrastrukture kako bi se unaprijedila sigurnosti na cesti za sve.

Više

Volvo Cars i POC razvijaju prve testove sudara automobila i biciklističkih kaciga u svijetu

Volvo Cars, prvak sigurnosti u automobilizmu, udružuje se s vodećim švedskim sportskim i sigurnosnim brendom POC u seriji testova sudara biciklističkih kaciga i automobila, po prvi put u svijetu, u okviru novog revolucionarnog istraživačkog projekta čiji je cilj dodatna zaštita biciklista. 

Više

Volvo Cars i Varjo predstavljaju prvu uporabu miješane stvarnosti za razvoj automobila u svijetu

Budućnost razvoja automobila je stigla: Volvo Cars i Varjo, finski proizvođač vrhunskih naočala za obogaćenu stvarnost, kreirali su prvi pristup miješane stvarnosti za ocjenjivanje prototipa, modela i tehnologija aktivne sigurnosti u svijetu.

Više

Obavijest

Tehnologija 'Cookie-a' omogućava nam da vam pružimo najbolji doživljaj naše stranice. Molimo Vas da označite da se slažete s uporabom ove tehnologije. Pročitajte više.

Slažem se